Tournees organiseren

Welkom bij Nextar, uw partner voor het organiseren van concerttournees

Bij Nextar Entertainment zijn we niet zomaar organisatoren; we zijn partners in het verwezenlijken van uw artistieke live-doelen en dromen. Met een team van gedreven professionals en meer dan twintig jaar ervaring in het lokaal en internationaal organiseren van concerttournees voor Belgische artiesten, staan wij garant voor goed georganiseerde, perfect georkestreerde en rendabele tournees.

Waarom u bij Nextar aan het juiste adres bent:

  • Ervaring en expertise

Ons team heeft kennis op alle fronten van het organiseren van tournees. Met twee decennia aan ervaring kunnen we met vertrouwen anticiperen op uitdagingen en op maat gemaakte, vlotte oplossingen bieden.

  • Meertalige vaardigheden

In de diverse en internationale muziekwereld is taal een brug, geen barrière. Met meertalige vaardigheden binnen ons team kunnen we naadloos communiceren met diverse belanghebbenden, van lokale promotors tot technisch personeel en artistiek management.

  • Uitgebreid Netwek

Ons netwerk is onze kracht. Doorheen de jaren hebben we sterke relaties opgebouwd in de muziekindustrie. Dit stelt ons in staat om toegang te hebben tot eersteklas faciliteiten en de beste professionals voor elke tournee.

  • Doelgerichte Resultaten

Bij Nextar draait alles om het verwezenlijken van uw doelen en dromen. We werken nauw samen met artiesten en hun teams om een duidelijke strategie te ontwikkelen die niet alleen indrukwekkende optredens oplevert, maar ook de merkidentiteit versterkt en het publiek betrekt. Niet zoveel mogelijk shows, maar zoveel mogelijk juiste shows.

  • Flexibiliteit en Innovatie

In een steeds evoluerende industrie omarmen we flexibiliteit en innovatie. We staan open voor nieuwe ideeën en technologieën die de concertervaring naar een hoger niveau tillen.

Samen buitengewone ervaringen creëren

Bij Nextar is onze missie niet alleen om concerttournees te organiseren, maar om samen met de artiest buitengewone ervaringen te creëren die lang bijblijven. We werken samen om een visie tot leven te brengen en onvergetelijke momenten te creëren voor zowel artiesten als publiek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het toegewijde Nextar team uw volgende concerttournee tot een succes kunnen maken.

LET'S TALK

Artiest boeken

Bij Nextar Artists boekt u snel en makkelijk uw favoriete artiest, DJ of band aan de meest voordelige prijs.

Zakelijk management

Optimalisatie en organisatie van de zakelijke kant van een carrière in de entertainment-industrie.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x