OVER ONS

Uw partner in de Belgische muziekmarkt en verder

Nextar is een vooraanstaande naam in de Belgische muziekmarkt, uw partner voor alles op het gebied van live muziek, shows en entertainment. Wij zijn het ideale boekingskantoor voor artiesten en de perfecte partner voor zowel particulieren als publieke evenementenorganisatoren die kiezen voor live optredens en dj-sets.

Hofleverancier van onvergetelijke momenten

Natuurlijk fungeren wij ook als boekingskantoor met een uitgebreid portfolio aan artiesten, waaronder Natalia, Metejoor, Cookies And Cream, Kate Ryan, Lisa Van Rossem (Leez) en Cherine. Echter, we beschouwen onszelf in de eerste plaats als leverancier van onvergetelijke momenten. Onze missie is om evenementenbureaus, festivalorganisatoren, bedrijven, clubs, steden, gemeenten en particulieren te adviseren, assisteren en faciliteren bij het naar een hoger niveau tillen van hun evenementen met de juiste artiest.

Uw live-evenement tot in de puntjes verzorgd

Van het samenstellen van krachtige line-ups tot het boeken van artiesten, van talentacquisitie tot het technisch opzetten van live concerten; wij beschikken over de expertise en vaardigheden om elk live-evenement tot in de puntjes te verzorgen. Bij ons kunt u gemakkelijk een artiest boeken die perfect past bij uw evenement.

Tournees en internationale samenwerking

Naast het boeken van artiesten voor festivals en evenementen organiseren wij ook tournees in theaters, concertzalen en arena's, zowel nationaal als internationaal, onafhankelijk of in samenwerking met partners.

Carrière optimalisatie voor artiesten

Artiesten en muziekbedrijven kunnen bovendien gebruikmaken van onze expertise op het gebied van commerciële deals, het samenstellen van een team om hun carrière uit te bouwen, het nakijken en onderhandelen van contracten, belastingadvies, tourbudgetten en strategische planning. Wij optimaliseren en organiseren uw carrière.

Contacteer onsMeer over onze diensten

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x