Concerten artiesten, bands en dj’s

Nextar positioneert zich als concert promotor in de Belgische markt om de carrière van bepaalde artiesten, bands en dj’s te boosten. Buiten de macht van de grote promotoren die stadions en grote festivals vullen, concentreert Nextar zich op lokale concert-circuits met live tours. Een akoestische set met Kate Ryan, een wervelende show met Natalia, een minifestival met verschillende artiesten of een club cookies met Cookies And Cream in een privéclub?

Welkom bij Nextar, uw concert promotor!

Met onze jarenlange expertise en een doorgedreven kennis van de muziekwereld organiseren wij live concerten en privé optredens ter promotie van onze artiesten en op aanvraag voor nationale en internationale artiesten, bands en dj’s. Wij zorgen voor een geschikte locatie, de volledige technische setup, de publiekswerving, de media- en promotiecampagne, de ticketing tot en met de security op de parking. 

Waarvoor mag u Nextar bellen?

Nextar zet artiesten, bands en dj’s in de spotlights!

Nextar organiseert concerten en live optredens met de nodige knowhow en de juiste entourage. Onze artiesten, bands en dj’s kunnen rekenen op ons enthousiast Nextar-team in combinatie met een ijzersterke technische ondersteuning en out-of-the-box promotiecampagnes.

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Concerts & Events

Live concerten & optredens ter promotie van artiesten.