Video opnames artiesten, bands, dj’s, televisie, reclame, bedrijven

Nextar Studio positioneert zich als speler in de Belgische markt om video opnames, fotoshoots, repetities, videoclips, showcase optredens, livestreams van dj-sets, green key opnames, webinars en zo veel meer te faciliteren. Onze studio in Mechelen is makkelijk bereikbaar en vlot toegankelijk. De studio is uitgerust met licht, green key, elektrische motors en je kan ook gebruik maken van de foyer/lounge van 60m2 inclusief keuken en sanitair. Een akoestische set van je artiesten, een PA en lights repetitie vooe je tour, een livestream met verschillende sprekers of een green key opname voor een virtuele activiteit, je kan hiervoor bij ons terecht.

Welkom bij Nextar, uw studio in Mechelen!

Met onze jarenlange expertise en een doorgedreven kennis van de event- en muziekwereld realiseres wij live streams en privé online events ter promotie artiesten, bedrijven, zenders en merken Wij hebben de geschikte locatie, de volledige technische setup, en alle know-how om uw idee tot leven te brengen. 

Waarvoor mag u Nextar Studio bellen?

Volledig uitgeruste studio in het centrum van Mechelen • Foto, video, green key, digital events, showcases

In de Nextar Studio kan je terecht voor video opnames, fotoshoots, repetities, videoclips, showcase optredens, livestreams van dj-sets, green key opnames, webinars en zo veel meer. Onze studio in Mechelen is makkelijk bereikbaar en vlot toegankelijk. De studio is uitgerust met licht, green key, elektrische motors en je kan ook gebruik maken van de foyer/lounge van 60m2 inclusief keuken en sanitair.

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key