Nextar Productions op The Day Before Tomorrow 2018

De telefoon gaat en iemand heeft het volgende nodig: Een podium dat het Desperado stage moet worden, een main stage, een podium voor aan een kasteel ...Dus 70 luidsprekers over 3 stages, 100m2 led wall, 160 epix strips chauvet, 30 blinders, 50 moving heads, 4 trailers materiaal en 1km lopende meter stof in verschillende kleuren.

Dan neemt de persoon aan de andere kant van de lijn even adem en gaat verder: … en 6x showcrew, 3000 layer-onderdelen, 2 km hout voor het maken van de kaders, 2 x grandma 2 full size, 1x chamsys mq 100, 4 x pioneer djm900nexus, 8 x pioneer cdj2000 nexus, 8 co2 shots, 8 sparkular, 4 fire shots, 6 stadion shots. Oh ja en een arkaos media server.

Voor:

Na:

In totaal was dit 4 dagen opbouw met 10 techniekers per dag. Een huzarenstukje, maar  toen we het laatst gecheckt hebben leefde Jan van Nextar Productions nog steeds en was The Day Before Tomorrow een groot succes. Als je een technisch vraagstuk hebt verwijzen wij je graag door naar Jan, maar zeg dit niet tegen Jan hé.

 

Aftermovie The Day Before Tomorrow:

 

Welkom bij Nextar Productions, uw productie manager met een plus.

Nextar is gespecialiseerd in de volledige technische ondersteuning en uitwerking van uw indoor en outdoor evenement. Op zoek naar een fijn afgestelde mix van sound, licht en video voor een spetterend optreden op uw festival, bedrijfsevent, congres, concert, beurs of feest?

We maken een onderbouwde technische tekening, rollen een plan van aanpak uit en zijn verantwoordelijk voor de technische uitvoering in verschillende fases. Onze Nextar-specialisten combineren ervaring met technische knowhow rond hightech licht- en geluidmaterialen en zetten hun onafhankelijke expertise in om de juiste apparatuur te installeren op de juiste plaats. Nextar is uw enige en centrale aanspreekpunt voor een op maat uitgewerkt concept!

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key