Je las het al in het onderwerp, Natalia gaat shinen in 2019. Dit najaar staat onze eigen Queen of pop maar liefst 15 jaar te zingen en dat viert ze met haar Crystal Concerts in de Lotto Arena op 2 november en 1 december. Klik hier als je samen met Natalia haar kristallen jubileum wil vieren.


Maar daar houdt Natalia echter niet op met shinen. In de lente van 2019 komt haar nieuwe plaat uit. De titel is nog niet bekend, maar we kunnen wel al verklappen dat de release gekoppeld wordt aan een nieuwe tour. Natalia shines bright like a diamond zou Rihanna zeggen, en wij kunnen haar natuurlijk geen ongelijk geven. Het enige dat nu nog ontbreekt zijn late nights and bright lights, maar daar kan jij voor zorgen.

Natalia keeps on risin, higher than the sun.

Met meer dan 1 miljoen verkochte concerttickets en 22 awards is Natalia uitgegroeid van een idool naar icoon in de popmuziek. And she’s only just begun. Geen enkele goeie reden om dit glamourous spektakel te missen. Als je interesse hebt in een concert van Natalia kan je hier contact met ons opnemen.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key