De nieuwe single van Natalia is een ode aan haar verloofde.

"Je hebt mijn hart geheeld".

Zes jaar na haar laatste plaat ‘The sound of me’ - en twintig jaar na haar doorbraak dankzij ‘Idool 2003' - komt Natalia (42) met nieuwe muziek. Het romantische ‘When You Came By’ is een ode aan de liefde, en aan haar verloofde Frederik Binst, met wie ze een koppel vormt sinds 2018.

Download/Stream de nieuwe single van Natalia

‘When You Came By’ is een tegelplakker, maar fans van Natalia’s uptempo songs moeten niet wanhopen. “Ik kan verzekeren dat er op de nieuwe plaat eveneens een pak dansbare schijven staan", vervolgt de artieste. “Ik heb die mix ook nodig. Of ik zelf rustiger geworden ben? Op het podium in elk geval niet. Daar voel ik me alsof ik de wereld aankan. Ernaast misschien wel een beetje. Al kan dat ook aan de vermoeidheid liggen. (lacht) Bobbi-Loua is een goede slaper, maar Apollo wordt regelmatig wakker. ‘Het wordt beter eens ze de drie voorbij zijn’, zeggen vriendinnen me, dus ik hoop dat dat klopt. (lacht) Bovendien hebben we intense verbouwingen achter de rug. In combinatie met mijn carrière en Frederik z'n fulltime job is dat best pittig. En toch vertoont m’n leven nu meer balans dan pakweg zes jaar geleden. Het evenwicht zit goed, al is het soms wat zoeken door de drukke agenda’s. Ik ben ook wijzer geworden, en ik heb het gevoel dat ik meer te vertellen heb sinds ik mama ben.”

En dat doet de zangeres op nieuwe plaat ‘Halleluja to the beat', die in april in de rekken ligt. “Sommige nummers zijn persoonlijk, al is niet alles autobiografisch”, aldus Natalia nog. “Ik ben dan ook geen singer-songwriter geworden. Wel wil ik met m’n liedjes voor een gevoel van samenhorigheid en herkenbaarheid zorgen. Iets wat we in deze moeilijke tijden zeker kunnen gebruiken.”

Natalia stelt haar kersverse plaat voor tijdens een korte theatertournee in mei en juni. Zo staat de zangeres onder meer op het podium van de AB in Brussel, de Capitole in Gent en de Antwerpse Stadsschouwburg. De ticketverkoop start op woensdag 1 februari om 10 uur. In november volgen nog twee grootse concerten in de Lotto Arena om haar 20-jarige carrière te vieren.

Koop tickets voor Natalia 

 

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key