Natalia's nieuwe tour, Me and My Producer - The Second Edition gaat van start op 18 januari 2018. Het ideale moment om Natalia even in de kijker te zetten. 

Me and My Producer - The Second Edition

In november 2005 ging Natalia voor het eerst op tour langs de theaters met haar Me and My Producer Tour. Het werd een intiemer concert, waarbij de blazers werden ingeruild voor extra backing vocalisten, en dit onder leiding van top producer Steve Willaert. Tijdens de eerste "Me & My Producer" begeleide Steve Willaert Natalia perfect op piano en wat ze samen brachten was ronduit topklasse. Natalia bracht toen een mix van haar 2 albums en enkele covers van ondere andere Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin.

Steve Willaert, reeds verantwoordelijk voor Natalia's platina verkochte albums "Back for More" en "This Time", werd in 2016 ook aangesteld als executive producer voor het nieuwe Natalia album "In My Blood".

De samenwerking tussen Natalia en Steve Willaert is altijd optimaal geweest en gedurende de In My Blood studio opnames ontstond het idee om de "Me & My producer tour" nieuw leven in te blazen.

Na haar "In My Blood Summer Tour" en 11 jaar na datum is het tijd om wederom te komen genieten van Natalia's "Me & My Producer" the 2nd edition.

 

Me and My Producer - The Second Edition telt 19 shows over heel Vlaanderen waarvan er momenteel al 15 zijn uitverkocht! Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor Brussel, Brugge en Oostende. De ticketverkoop voor Hasselt start op vrijdag 19 januari om 9u00. Mocht je nog geen ticket hebben, neem dan een kijkje op www.natalia.be

Studio 54

Studio 54 zorgde ervoor dat op zaterdag 7 oktober 2017 het Antwerps Sportpaleis voor de 16de keer het episch centrum van de bekendste disco, soul en funky hits uit de jaren 70, 80 en 90 werd. Nathalie Meskens en Natalia zorgde voor de muzikale invulling die avond en brachten ook een korte set als duo.

Natalia Studio 54

Terugblik op de zomer

Nu de winter volop bezig is, kijken we graag even terug naar de zomer van Natalia in 2017. Met 17 shows was de In My Blood tour een groot succes. Natalia's grootste hits gecombineerd met de singles "How I danced" en "You've got a friend" van Liefde voor Muziek kwamen tijdens deze tour aan bod.

Natalia - Live Tour 2017 from Nextar Entertainment on Vimeo.

The Voice van Vlaanderen

Na weken vol blinds, battles and lives hebben we the one and only Voice van Vlaanderen 2017 gevonden! Luka laat Dries, Bert en Bonni achter zich en mag zich de opvolgster noemen van Glenn, Paulien, Tom en Lola. Een dikke proficiat!!! Natalia's kandidaat Bert eindigde op de tweede plaats. Bekijk hier nog eens terug hoe coach Natalia en haar finalist Bert hun bewerking brachten van ‘It’s Only Love’ van Bryan Adams ft. Tina Turner. Natalia deed haar naam als coach alle eer aan, maar ook rocker Bert spatte van het podium.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key