Over de artiesten ben je al veel te weten gekomen in de nieuwsberichten, maar wat met het team van Nextar Entertainment? Daar wil je vast ook het fijne van weten.

 

Tim, de zaakvoerder van Nextar Entertainment, heeft al veel van zijn helden live kunnen zien. Iemand die zeker nog op zijn wishlist staat is Elton John. Tim is fan van zijn werk als componist en auteur. Maar zijn lievelingsgroep is de Foo Fighters. Deze heeft hij live gezien in Vorst Nationaal. Hierdoor is het eigenlijk zijn favoriete concertzaal.

Tim heeft goede plekken kunnen bemachtigen voor concerten van Muse, de Foo Fighters… Dit is dankzij zijn goede vriend, Jimmy Stas. Waar connecties hebben al niet goed voor is.

Je hebt nu al twee keer de Foo Fighters gelezen, zou Tim dan hen dan graag vertegenwoordigen bij Nextar? Niet per se, hij is heel blij met de artiesten die hij nu vertegenwoordigt. Het zijn jarenlange samenwerkingen en daar heeft hij veel aan. Als hij toch iemand zou moeten kiezen, denkt Tim dat Regi heel goed bij Nextar zou passen.

Door deze jarenlange samenwerkingen heeft hij al heel veel mooi herinneringen verzameld. Dingen waar je achteraf met een glimlach op terugkijkt, maar op het moment niet bij stilstaat. Zo werd hij samen met Kate Ryan uitgenodigd in Monaco, omdat Katrien de World Music Award voor beste verkopende en meest gedownloade artiest van de Benelux was, wereldwijd. Ze stonden zelfs in de lift met Béyonce. Say whut?

Tim vindt het vooral leuk dat hij mee dromen van iemand kan realiseren. Samen met iemand aan iets werken, doelen halen. De band Cookies And Cream zei ooit: “Wij willen ooit op Tomorrowland staan.” Dit is dan gelukt en daar had hij veel voldoening aan.

Nu we het toch over Cookies And Cream hebben, wist je dat Tim eigenlijk een beetje jaloers is op de looks van David. 

Hij kijkt wel niet echt naar hem op, omdat hij ‘een kop’ kleiner is.

Dat even terzijde, vindt Tim de afwisseling in de job ook heel fijn. Hij doet veel kantoorwerk, maar gaat ook naar concerten, netwerkevents… Voor de job is het belangrijk dat je toch iets of wat bestendig bent tegen druk, maar ook je eigen sterktes en zwaktes kent. Het is vooral een uitdaging om ervoor te zorgen dat je zelf en je artiesten relevant blijven. Er is zo veel aanbod, dus je moet toch bovenaan blijven staan.

En in zijn vrije tijd begint Tim spontaan te dansen op disco nummers. Tegenwoordig op dansjes met zijn kinderen op TIKTOK. Leuke hobby, toch? 

 Bekijk hier het volledige interview: 

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key