Muziek is één van de belangrijkste elementen op een huwelijksfeest. Ze zet de toon voor een elegant en romantisch gebeuren, of een uitbundig, wild feest.
Volgens Balthazar Events ook, want toen zij werden gevraagd om een personeelsfeest te organiseren voor een cosmeticabedrijf rekenden zij ook nu weer op onze service en know-how om de juiste acts te boeken voor het feest. Een huwelijksfeest dus, want dat was het thema.

De opdracht van Nextar was: artiesten boeken die de sfeer er in kunnen brengen, maar ook net dat tikkeltje anders zijn en ook opvallende verschijningen zijn. Daar zorgden we dan ook voor.

Benieuwd naar onze selectie van artiesten ?

LIP TEASE

Liptease maakt eigenzinnige, in 50's en rockabilly/swing gegoten versies van de grootste hits van de afgelopen 60 jaar. De muziek, de styling, show en attitude staan allemaal in het teken van het rock ‘n’ roll tijdperk. Deze band uit Nederland speelde afgelopen zomer al grote festivals als Paaspop, Concert At Sea,  Zwarte Cross en doen ook veel bedrijfsfeesten en privé-feesten.
Liptease is te boeken als 6 koppige band of als 13 koppige bigband.

Lip Tease in actie op "The Wedding 2016":
Hoe kies je nu eigenlijk voor de juiste DJ ?

Dj's vind je in alle prijscategorieën, elk met hun eigen stijl en uitstraling. Dankzij ons uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring slagen we er steeds in om de juiste DJ voor elk feest te boeken.

Voor deze gelegenheid kozen we voor DJ BART THIMBLES (die van conceptual dj-ing zijn specialisatie heeft gemaakt).

Dj's vind je in alle maten en vormen, en elk met hun eigen stijl. Bart is de grootste algemene deler van allemaal.
Hij zorgt voor muziek op maat voor ieder thema voor elk evenement. Hetzij speciaal "from scratch" geproduceerd of door muziek samenstelling.
Al meer dan 20 jaar is Bart actief in clubs en op feesten, hij combineert naadloos een veelvoud aan stijlen.
Voor de gelegenheid draaide hij in een bijzondere smoking én met hoge hoed. Zeg nu zelf, welke DJ past graag zijn dresscode aan het evenement aan?

Hoe zien 250 make-up artiesten er uit op een huwelijksfeest ?

Aangezien het om medewerkers ging van het hipste make-up merk ter wereld, gingen de genodigden voluit om aan de dresscode te voldoen, elk met hun eigen invulling !

Niet alleen de ceremonie maar heel het feest in een kerk ?!

De St. Jan kerk in Roosendaal werd voor de gelegenheid helemaal gedecoreerd en ingekleed om de feestvierders te ontvangen. Hierbij een paar sfeerbeelden:

 

Wil je zelf ook graag advies over artiesten op je evenement, bedrijfsfeest, personeelsfeest of huwelijksfeest neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers op info@nextar.be of bel op +32 3 870 46 06. Neem ook een kijkje op nextar.be/artists voor meer inspiratie.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key