Biografie Natalia

Natalia is een podiumbeest pur sang…

Natalia Druyts, een souldiva uit de Kempen, stapte de auditiekamer binnen van Idool 2003, een zoektocht naar zangtalent in Vlaanderen. Ze bezorgde de juryleden een onvergetelijk kippenvelmoment en stootte door tot de finale. Een eervolle tweede plaats betekende het startschot van een vliegende solocarrière. Haar debuutsingle ‘Without You’ was een schot in de roos, waardoor een allereerste Natalia cd niet lang kon uitblijven. Ze lanceerde ‘This Time’, een album gevuld met soulnummers zoals ‘I’ve Only Begun to Fight’.

Natalia zingt met hart en soul…

Natalia veroverde het hart van haar fans met een unieke stijl en een mix van opzwepende funk, soul, pop en disco. De zangeres uit Oevel scoorde de ene hit na de andere, zoals ‘Boom’, ‘I Want You Back’ of ‘Angel’ en werd een wereldster in Vlaanderen. Ze verzilverde meer dan een miljoen concerttickets, won een twintigtal awards, stond op de allergrootste podia, vierde 10 jaar Natalia en vulde het Sportpaleis met glitter en glamour. Ze beroert en ontroert met een prachtig stemgeluid.

Natalia liedjes in België en ver daarbuiten…

Natalia is realistisch ambitieus en pakte in 2016 uit met een internationaal album In My Blood. Natalia vindt het bovendien fantastisch om samen te werken met gepassioneerde sterren zoals The Pointer Sisters, En Vogue, Shaggy, Lionel Richie en Anastacia. Ze duikt op in populaire tv-programma’s en deelt haar muzikale expertise met anderen in The Voice van Vlaanderen, The Voice Kids en Liefde voor Muziek. Ze reist ook regelmatig naar de States voor nieuwe inspiratie. Wij kijken alvast erg uit naar het vervolg van Natalia: The Sound Of Me (2017). 

Wilt u genieten van een Natalia concert of Natalia boeken?

Contacteer ons >>

Natalia - Live At Lotto Arena 2018