Het beste uit de eighties, nineties en nillies

Het travelbook van Kate Ryan is ontploft and that’s the way she likes it. Eerste stop is de boot van Gert Verhulst waar ze deze week centrale gast is bij Gert Late Night. Met haar concept 80 Was Machtig reist ze terug naar de 80s en landt ze in Kursaal in Oostende. In haar koffer alle greatest hits uit het decade of decadence, in haar beautycase de glitter and glam die deze songs opnieuw tot leven gaan brengen.

Oostende is echter een tussenstop in Kate’s magical voyage. Riga, Oslo, Kiev, Hamburg,…  en natuurlijk haar al haar favoriete plaatsen in Vlaanderen.

Als we heel goed kijken zien we nog enkele vrije momenten. Als het van Kate afhangt laat ze het vliegtuig voor even achterwege en worden deze data allemaal in Vlaanderen ingevuld. Want home is where Kate’s heart is en daarom brengt ze ook volgende zomer het beste uit de eighties, nineties en nillies op de Vlaamse podia. Check hieronder Kate’s voyage en vraag hier of ze jouw podium aan haar travelbook wil toevoegen. Wij zijn zeker dat “ja” gaat zeggen !Nieuwe release "Bring Me Down" dankzij Duitse push.

Uit een recente schrijfsessie met het Duits/Britse productieduo M22 ontstond het nummer Bring Me Down. Recent kreeg M22 nog een gouden award in het Verenigd Koninkrijk voor hun single "First Time". Bring Me Down werd in Duitsland goed onthaald door Kate's label, die er een internationale prioriteit van maken, waardoor we besloten hebben om er ook hier een release van te maken. Luister hier naar Bring Me Down en check zeker ook de video, opgenomen in...Ibiza.


Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key