Kate Ryan over haar nieuwe release: 

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag voor een super mooie opdracht: of ik voor Sunweb de stem wou zijn voor het nummer “Holiday”, in een moderne versie. Dat zou het nieuwe campagnelied worden voor Sunweb. Ik ben als sinds ik kind was fan van Madonna dus een versie maken van één van haar nummers was toch een bijzondere uitdaging voor mij. Mijn platenfirma Spinnin Records bracht me in contact met de juiste producers en al heel snel hadden we een versie waarvan ik dacht: ja, dit is écht hoe ik het wil” 

Ook Sunweb was meteen overtuigd van deze versie en bouwde er hun hele campagne mee op voor 2020. Je kon je radio of tv niet opzetten zonder het nummer in de achtergrond te horen tijdens hun commercials.

Maar we hadden nog niet bekend gemaakt dat ik het had ingezongen. Dat moest een bijzonder moment worden en we planden een concert op de ITB in Berlijn, dat is de grootste reisbeurs ter wereld. Maar toen kwam de corona-crisis. Die stuurde alles in de war. Mijn concert werd afgezegd en Sunweb moest net als de rest van de wereld in “lockdown”. 

Maar nu zijn we toch zover om het hele nummer te delen, de international day of holidays is hét perfecte moment natuurlijk.

De tekst kan niet relevanter zijn. We hebben allemaal nood aan “een break”. Zonder regels, in alle vrijheid en vol plezier. We Need A Holiday!

 
 

Holiday kan je hier beluisteren!

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key