UNCLE PHIL: BOOTYLICIOUS PARTYBAND

Als je van 90’s RnB houdt, graag meezingt met J-Lo, danst als Michael Jackson en altijd wel te vinden bent voor hedendaagse beats, dan is Uncle Phil dé band die je moet zien.

Met een unieke mix van classic urban artiesten zoals Destiny’s Child, Rihanna en Timberlake en hedendaags geweld zoals Bruno Mars, Major Lazor, Swedish House Maffia en Calvin Harris zit de sfeer er gegarandeerd in.

When we party, we keep it classy. Een motto dat van Uncle Phil één van de meest geliefde cover bands voor corporate events, bedrijfsfeesten,  New Years Eve parties, clubs en private shows maakt.

LIFE IS A DANCEFLOOR

Engie Parkies, Lier Centraal, De Sinkesenfoor,… of bedrijfsevenementen van bijvoorbeeld Microsoft, KBC, Cargill, Fosbury & Sons, Medialaan, Qmusic, Alken-Maes, Brussels Airlines, San Marco Village of Clinic Stores. Maakt niet uit. De dansvloer loopt vol en de benen gaan los. Binnen, buiten, droog, nat, plat of bruis, met de funky beats van Uncle Phil is het feest.

Soit, we zijn fan. Maar wij zijn het boekingskantoor van Uncle Phil. Dus ja…

Wat ongegeneerd liken en sharen? Geen probleem. Laat je gaan.

De Uncle Phil Facebookpagina is steeds up to date met extra filmpjes, speeldata en flauwe zever. Geef ze een Like, dan kunnen ze weer stoefen tegen hun moeders. En misschien kennen hun moeders toevallig jullie moeders en geven die samen een feest waar ze een coverband voor zoeken. Of niet...

Anyway, redenen genoeg om ze even op te zoeken op Facebook.

Wil je eerst een voorproefje vooraleer je dingen begint te liken en de band voorstelt aan je moeder? Luister dan op Soundcloud en zet je volume op 11.

Zelfs op instagram en youtube hebben ze een profiel, je zou bijna denken dat ze het menen ! :-)

Overtuigd?

Wil je Uncle Phil op je evenement, heb je specifieke vragen over setlist, techniek,… of wil je gewoon even het nummer van de zangeres voor euh…gewoon….euhm…iets te vragen? Laat het ons hier weten:

unclephil@nextar.be

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key