Terug van weggeweest, onze artist of the month! Elke maand zetten we weer één van de exclusieve artiesten van ons boekingskantoor in de kijker. Deze maand: Natalia. Haar zomertour loopt ten einde. Maar niet getreurd, begin volgend jaar staat ze terug op de planken met haar Me and My Producer – The 2nd Edition en in het voorjaar van 2017 zal ze op VTM te zien zijn in Liefde Voor Muziek.

In My Blood – Summer Tour

Op vrijdag staat Natalia nog voor een laatste keer met haar In My Blood – Summer tour in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Nog geen ticket en wil je graag gaan? De laatste tickets zijn hier verkrijgbaar.

Hieronder alvast enkele beelden van haar laatste concerten afgelopen zomer

 

TEAMWORK makes the DREAM work!! Thank you for the incredible vibes, Gent!!! We enjoyed it sooooo much!!! C you soon! #enorminform #gent #capitool #inmyblood #summertour #mygang #myband #love #greatvibes #lovethiscrowd #grateful

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic) op 25 Sep 2016 om 2:21 PDT

Natalia Summer Tour 2017: agenda nu geopend! 

Van mei 2017 tot september 2017 gaat Natalia op tournee langs de beste festivals in Vlaanderen. Wil je alvast een datum aanvragen en de voorwaarden kennen voor een concert op jouw evenement in 2017 ? Klik dan hier

Liefde voor muziek 

Wat als…je Natalia aan de slag laat gaan met het repertoire van Clouseau, Bart Peeters, K3, Gers Pardoel, Isabelle A en Lady Linn? Dan krijg je vuurwerk! Dat moeten de makers van Liefde Voor Muziek gedacht hebben toen ze de Parel uit de Kempen verzochten om mee te werken aan de nieuwe reeks. Wat nu wordt opgenomen zal in het voorjaar van 2017 dé kijkcijferhit worden op VTM.

“Ik kijk uit naar alle nieuwe nummers die de revue zullen passeren en ook naar de synergie van alle artiesten onderling. Het gebeurt tenslotte niet dikwijls dat artiesten van zo een kaliber zo lang samenzitten en mooie dingen tot stand brengen voor elkaar. Ik ben het meest benieuwd naar wat Gers Pardoel met een nummer van mij zal aanvangen…. Ik denk dat ik met alle nummers muzikaal mijn ding kan doen. Mijn grootste uitdaging is een nummer vinden van K3 en dat volledig nr mijn hand zetten.” – Natalia

Lees er alles over op HLN.

Me And My Producer – The 2nd Edition

In november 2005 volgde Natalia’s derde tournee in Vlaanderen, getiteld Me and My Producer. Het werd een intiemer concert, waarbij de blazers werden ingeruild voor extra backing vocalisten, en dit onder leiding van top producer Steve Willaert. Tijdens de eerste “Me & My Producer’ begeleide Steve Willaert Natalia perfect op piano en wat ze samen brachten was ronduit topklasse. Natalia bracht toen een mix van haar 2 albums en enkele covers van onder andere Alicia KeysEn Vogue en Aretha Franklin.

Steve Willaert, reeds verantwoordelijk voor Natalia’s platina verkochte albums “Back for More” en “This Time”, werd in 2016 ook aangesteld als executive producer voor het nieuwe Natalia album “In My Blood”.

De samenwerking tussen Natalia en Steve Willaert is altijd optimaal geweest en gedurende de In My Blood studio opnames ontstond het idee om de “Me & My Producer tour” nieuw leven in te blazen.

Na haar “In My Blood – Summer Tour” en 11 jaar na datum is het tijd om wederom te komen genieten van Natalia’s “Me & My Producer – The 2nd Edition”. Meer info en tickets kan je vinden op de website van GREENHOUSE TALENT. Wees er snel bij want de tickets gaan hard!

Als je een concert van Natalia wil boeken, kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers op het telefoonnummer +32 3 870 46 06, door een e-mail te sturen naar natalia@nextar.be. Alle aanvragen zijn vrijblijvend en worden binnen de 24 uur beantwoord.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key