OT in stijl op Crammerock.

In Stekene weten ze where it’s at. Het rockfestival Crammerock barst de laatste jaren uit zijn voegen en ze blijven inzetten op het ontdekken van new talent. New Talent dat is het minste dat je kan zeggen over onze eigen OT. Dus als je haar nog niet ontdekt hebt is Crammerock the place to be. Meer info hier.

Uncle Phil met Discobar A Moeder op het Druivenfestival

Dat het een topzomer was voor bootylicious partyband Uncle Phil is een understatement. Hun mash up van RnB, dance en scheurende gitaren heeft deze zomer het merendeel van Vlaamse calorieën eraf laten dansen. De band sluit hun festivalzomer af op het Druivenfestival op 14 september. Dus wie deze winter met stijve dansbenen wil rondlopen weet waar naartoe. Tickets en info hier.

 

Cookies And Cream sluit de zomer af op Aper’eau

 Nieuwe show, nieuwe outfits en een heel nieuwe tour. De Cookies zijn on fire met hun Stream Express concept en deze partytrein stopt bij de laatste Aper’eau van deze geweldige zomer. Een thuismatch voor deze partyheroes. Het wordt luid, het wordt leuk, en alle andere woorden die je zelf kan verzinnen. Eén ding is zeker, je gaat iets gemist hebben als je er niet bij was. Meer info hier

 

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key