Cooler than your sofa

Iedereen kent natuurlijk de ongelooflijk straffe lijst aan festivals in Vlaanderen, maar deze zomer zijn er nog veel meer hot places die meer coolness punten scoren dan je eigen sofa. Zo opende onze eigen Natalia het Q Beach house afgelopen zaterdag officieel in Oostende. Een hele zomer lang live radio en live music vanop het strand van Oostende. Met Ipanema Beach tovert Versuz het gezellige Hasselt dan weer om tot een poolparty waar ze in Ibiza nog iets van kunnen leren. Net als onze nationale ploeg is Vlaanderen alive and kicking. Hieronder een lijst van places to be, we excuseren ons al op voorhand voor de files op de Antwerpse ring.

Ipanema, Hasselt

IPANEMA staat garant voor leuke zomermiddagen in een rustgevend kader. Gezellig genieten van zomerse cocktails met de juiste zomervibes kan wekelijks in onze beachbar waar 's avonds de setting de gelegenheid geeft tot waanzinnige feestjes!

Wij waren er al te gast met Chackie Jam en Uncle Phil, én we gaan zeker nog eens terug deze zomer met andere artiesten.

Black Smoke Rooftop, Antwerpen

Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring. Onze pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hell’s kitchen waar yankee-style ‘low & slow’ BBQ-gerechten op houtgestookte smokers en ‘hot & fast’ grill classics op de unieke Argentijnse parrilla grill bereid worden. Can’t handle all this heat? Dan is er op de 6e verdieping een urban rooftop met Antwerp’s finest view om ‘drink in hand’ op adem te komen. Enough with the BS, just come and enjoy yourself!

Wij waren al te gast op één van de Rooftop Sundown Sessions met de vrienden van The Love Below, met een akoestische live set van N8N en dj sets van deloin, N8N & friends.ook in augustus en september staan er nog edities gepland. Zeker checken, klik hier voor de data.

Club Cabane Family Beach, Antwerpen

Club Cabane vormt al 15 jaar één van de mooiste strandlocaties van Antwerpen. Jarenlang gekend als beach club met restaurant en ideaal voor een cocktail op het strand. Sinds enkele seizoenen was de locatie enkel beschikbaar voor verhuur en een ideale plek voor al uw evenementen. Sinds zaterdag 2 juni is Club Cabane opnieuw geopend voor jong en oud. Welkom op de nieuwe zomer hang-out voor het hele gezin! Een uitgebreide brasserie-keuken die de hele dag geopend is, een Foubert cremerie met de lekkerste ijsjes, wafels en pannenkoeken, speeltuinen en een springkasteel, een strand en een zalig dakterras met het mooiste uitzicht op de stad Antwerpen. Elke dag geopend van 10u - 22u.

Wij gaan er met onze grootste artiesten naartoe: onze kinderen.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key