Het Grootste Kleinste Festival van Vlaanderen

Zwoele zomeravonden? Ook dit jaar hebben wij de programmatie van de Engie Parkies voor onze rekening genomen.

Met Paul MichielsGene ThomasGuy Swinnen BandMathias VergelsCookies And Cream, Uncle PhilSoulbrothersRootsridersThe Amazing FlowersBrussels by NightBuscemi,
Cocojr & The Allstars, Frimoutbtz, Sofie & Hugh Kanza en Straffen Toebak is de volledige zomer mooi gevuld.

Samen met je familie, vrienden en buren genieten van de stralende zon en wat heerlijke muziek, midden in het groen? Dat is éxact wat Engie Parkies jou wil aanbieden.

Met een gratis wekelijks concert voegen we een streepje cultuur toe aan de zomervakantie in jouw stad of gemeente. Verwacht echter geen oorverdovend lawaai of overweldigende drukte: bij ons staat de gezelligheid voorop. Nodig jouw buurt uit en geniet van een reeks daverende parkconcerten met een wijd aanbod aan verschillende topartiesten uit alle muzikale achtergronden.

Het maakt niet uit of je een fijn familieuitstapje of een leuke afterwork wil, ENGIE PARKIES is de perfecte ontmoetingsplek voor een gezellige get-together in het groen.

Ontdek ons programma via onze kalender! Zoek je het programma voor een specifieke locatie, ga dan even naar de rubriek locaties en klik op de gewenste locatie!

Tot op één van onze concerten!

Als je niet kan kiezen naar wie je het liefst gaat kijken, ga dan gewoon naar elk concert. Dat is alleszins wat wij gaan doen.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key