Nextar's Zomerhit 2018 Predictor

Winnaar vorig jaar : Luis Fonsi & Daddy Yankee (en ook een beetje Justin Bieber) Despacito

Je kon (en kan) er niet omheen, deze hoorde en zag je overal. Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee is één van de grootste hits aller tijden. Meer dan 5 miljard youtube vieuws en meer dan 2 miljard Spotify streams, aantallen om van te duizelen.

Wat wij verwachten voor de zomer van 2018:

The Carters - Apeshit

De king & queen van Hip-Hop en R&B brengen als "The Carters" met APESHIT een single uit die je nog veel gaat horen. Vooral de videoclip is bijzonder, ze huurden het Louvre museum in Parijs af en werkten oa met de Belgische choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui.

Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss

Twee artiesten uit de UK die samen een knoert van een hit te pakken hebben. Calvin Harris en Dua Lipa breken records met One Kiss.

Regi ft Jake Reese - Ellie

De gedoodverfde winnaar van de Radio 2 Zomerhit  wat ons betreft. Regi is er in geslaagd om zichzelf als solo-artiest/producer incontournable te maken. Na een nominatie voor Hit Van Het Jaar 2017 op de Mia's met "Where Did You Go", een supersingle met OT "You Have A Heart" gaat hij met deze "Ellie" volgens ons de heerser van de zomer worden.

J. Balvin & Cardi B - I Like It

Een echte "Spanglish" hit, met invloeden uit Zuid Amerika & de Hip Hop uit New York van Cardi B, inclusief een sample van Pete Rodriguez's "I Like It Like That" uit de jaren 60. J Balvin is ondertussen  trouwens de meest gestreamde artiest op Spotify wereldwijd.

Purple Disco Machine - Dished (Male Stripper)

Heel catchy en een absoluut festival & club anthem deze zomer. Eigenlijk is dit een mash-up van een italo-disco song (Man 2 Man’s Male Stripper) en een house classic (Ellis D's Dishapellato), en een perfect voorbeeld van hoe de som van twee tracks groter zal zijn dan de afzonderlijke nummers. Tot in de Boiler Room ?!

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key