Elke maand zetten we één van de exclusieve artiesten van ons boekingskantoor in de kijker. Deze maand: Billie Leyers !!!

Ringland Festival

Ringland Festival viert dit jaar z'n derde verjaardag. Bij de eerste editie waren er 15.000 aanwezigen, vorig jaar 20.000. Ook dit jaar hoopt de burgerbeweging op een succes, gezien het blijvende verzet tegen Oosterweel en het nog steeds groeiende draagvlak voor een reorganisatie en volledige overkapping van de Antwerpse Ring. Dit jaar zal Billie Leyers (hiervoor Maple Black) ook aanwezig zijn op het dak van de Craeybeckxtunnel voor het gratis festival in teken van Ringland.

ringland

Privé Events

Minder nieuws wil niet zeggen dat Billie Leyers stil zit. Hieronder enkele foto's van afgelopen privé events.

13087416_998410220227626_4417795815489057748_n

maple

_MG_58201

Beste Vrienden

beste vrienden

Deze maand was de frontzangeres Billie Leyers ook te zien in het tv-programma Beste Vrienden op één. Samen met haar zus Olga Leyers (meer bekend van VTMKZOOM en van de Televisiester die ze daarvoor kreeg) moest ze verschillende opdrachten doen. Hieronder enkele korte fragmenten:

Humo: Jonge Leeuwen Billie Leyers

"Negen jaar nadat Bruno Wyndaele de zussen Dorien en Ella Leyers aan zijn ‘Beste vrienden’ had laten deelnemen, zijn nu ook de andere twee dochters van Jan Leyers volstrekt en wettelijk meerderjarig geworden. Dat laat zo’n Bruno zich natuurlijk geen twee keer zeggen, en dus zult u Olga (18) en Billie (21) Leyers het nu zondag zien opnemen tegen Sabine Appelmans en Kim Gevaert. Mocht u zich al een tijdje afvragen waarom ‘Beste vrienden’ überhaupt nog bestaat: u weet het nu, de cirkel is rond." (quote Humo) 

Billie humo

Benieuwd wat er nog in het interview verteld wordt? Hier kan je het artikel lezen.

 

Als je Billie Leyers wil boeken, kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers op het telefoonnummer +32 3 870 46 06, door een e-mail te sturen naar info@nextar.be. Alle aanvragen zijn vrijblijvend en worden binnen de 24 uur beantwoord.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key