Bros Bros turns on the red light op MNM

Onze eigen DJ/producer Bros Bros is al een tijdje druk in de weer met zijn eigen songs en dit hebben de radiostations niet gemist. Bros Bros bracht zijn nieuwe singe Red Light live op MNM samen met de live vocals van Oforios. So save your body for the night and put on the red light. On Repeat.

 

Uncle Phil laat de heads rollen op het Druivenfestival

 

Dat Uncle Phil zorgt voor een Miami Beach Party hebben we al meermaals gezegd, maar dat ze een hele tent in Hoeilaart laten losbarsten hebben wist je misschien nog niet. Wel, de inwoners van Hoeilaart zullen het geweten hebben, de lezers van dit artikeltje ook. En de klikkers op de youtube link nog meer. Heads hebben gerold, zelfs hier en daar on the floor. 

Metejoor bedankt voor de muziek met Bart Peeters.

Merci Voor De Muziek, het succesprogramma van Bart Peeters op Eén scheert hoge toppen. Dat ligt een beetje aan Bart zelf, een groot stuk aan zijn co-host Nora en natuurlijk ook aan het bezoek van onze eigen Metejoor. Samen met Bart en Nora ging Metejoor mensen verrassen met live muziek en dat leverde magisch beeldmateriaal op dat wij jullie niet willen onthouden. Check het uit

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key