“In geen enkele andere regio zit zoveel ambitie als hier. De Kempen zijn allesbehalve stil”. Het zijn de woorden van muziekjournalist Jan Delvaux en als hij het zegt zal het wel waar zijn.

Met meer dan 100 optredens per jaar in heel Europa, en dat al bijna 20 jaar, kan je Kate Ryan gerust de hardest working woman in showbusiness noemen. Ze heeft 6 studio albums en minstens evenveel top 10 hits op haar naam staan, die samen goed zijn voor meer dan 100 miljoen streams op Spotify, vele uren muziek op de radio en nog veel meer plezier en good times op de dansvloer.

Kate heeft het niet alleen gemaakt, ze heeft ook iets gemaakt het voorbije jaar. Ook zij had wat meer tijd als anders, iets met een lockdown of 3 naar het schijnt.  Ze maakte :

Iets om te luisteren:

In de Donkerdag podcast deelt Kate Ryan een drietal minuten lang haar observaties, mijmeringen en gedachtekronkels. Dat levert vaak ietwat verrassende onderwerpkeuzes op, zoals de beurtbalkjes op de kassaband van de supermarkt, de Vlaamse punkrockband Dirk en babi pangang met tequila verorberen op 'Kesmis'. En dat dus allemaal in het plat Kempisch. Uiteraard

Luister hier op je favoriete podcast-app

Donkerdag kreeg reeds eervolle vermeldingen in Humo en Focus Knack 

Iets om te lezen:

In afwachting van haar eerste eigen boek verscheen er niet één maar twee boeken waarin Kate Ryan aan bod komt.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Nationale en internationale artiesten, bands & dj’s boeken

Productions

Audio, licht, video, decors en special effects huren.

Studio

Music, Video, Foto, Green Key