Biografie Van Echelpoel

Jef & Yves: één moeder, twee verhalen…

‘Ziet em duun’: een op-en-top Kempense single die meteen de vliegende start betekende van het waanzinnige doorbraakjaar van Yves en Jef Van Echelpoel. De twee spitsbroers scoorden een wereldhit in 2016 en brachten een allereerste album uit met een mix van eigen nummers en bestaande rap, funk en electro. Als kers op de taart maakten ze tal van festivalpodia onveilig met aanstekelijke nummers in het Dessels dialect zoals ‘Waddist jom’, ‘Sinds nen dag of 2’ en ‘Wiesegaidanie’.

Waar Van Echelpoel eindigt en Vanneste begint…

In het dagelijkse leven laat het Kempens muziekduo zich aanspreken als Tijs Vanneste en Yves Gaillard. Muziekproducer Yves en tatoeëerder-muzikant Tijs zijn in werkelijkheid louter geestesbroeders met een ijzersterke band. Ze delen een grenzeloze passie om muziek te maken en vinden het fantastisch om nummers te schrijven vanuit het buikgevoel van hun alter ego Van Echelpoel. Authentiek met een vleugje humor.

Metal, rock, Vlaamse rap en blues…

Tijs Vanneste heeft een rijk muzikaal verleden. Hij was 15 jaar frontman van Oceans of Sadness, een beroemde Desselse metalband die door Europa en Amerika tourde. Later richtte hij met The Searching een eigen rockband op en startte Tijs met een bluesproject. Van Echelpoel houdt van uiteenlopende muziekgenres en is te boeken voor kleine en grote concerten in België en buitenland.

Van Echelpoel voor de betere Kempense hits.

Wilt u Van Echelpoel boeken?

Contacteer ons >>

Van Echelpoel - WADDISTJOM