UNCLE PHIL: BOOTYLICIOUS PARTYBAND

Een optreden van Uncle Phil is een mix van RnB uit New York en dance uit Ibiza.  Beyoncé meets Swedish House Maffia, Bruno Mars meets Armin Van Buuren en Rihanna meets Calvin Harris. De sexy beats krijgen meer power door live drums en gitaren. Dit alles gebracht in 1 show die opwerkt naar een ultieme climax waar niemand bij kan blijven stil staan.

MAKE EVERY NIGHT FEEL LIKE SATURDAY NIGHT

De mensen de beste avond van hun week geven. Dat is het doel. Ook al is het nog lang geen weekend. En daardoor is Uncle Phil één van de meest geliefde cover bands voor corporate events,  New Years Eve parties, clubs en private shows. Maar tijdens de zomer transformeert Uncle Phil elk evenement naar een zwoele Ibiza party. Het enige waar jullie zelf voor moeten zorgen is de opblaasbare flamingo. En het zwembad. Dat brengen we ook niet mee.

LIFE IS A DANCEFLOOR

Engie Parkies, Lier Centraal, De Sinkesenfoor,… of bedrijfsevenementen van bijvoorbeeld Microsoft, KBC, Cargill, Fosbury & Sons, Medialaan, Qmusic, Alken-Maes, Brussels Airlines, San Marco Village of Clinic Stores. Maakt niet uit. De dansvloer loopt vol en de benen gaan los. Binnen, buiten, droog, nat, plat of bruis, met de funky beats van Uncle Phil is het feest.

Uncle Phil - Bootylicious Electronic Liveband - Promo 2019

Uncle Phil - Party Like it's 2018