Biografie OT

MEET OT a.k.a. Olivia Trappeniers a.k.a. The Rising Star  

Waar heb ik die naam nog al eens gehoord denk je nu? Wel, OT won vorig jaar de allereerste MNM Rising star, ze is te horen op de hit van Regi “You have a heart” en zong de themasong in voor de kultserie SECRETS op Eén. De clip voor deze song werd gemaakt door Adil en Bilal die nu samen met Will Smith de nieuwe Bad Boys III aan het filmen zijn. Jullie zien, samenwerken met OT werpt zo zijn vruchten af.

OT met de “O” van omgekeerde wereld.

OT moet Vlaanderen nog veroveren, maar de Spotify heeft ze al lang veroverd. Met meer dan 250.000 streams per maand is OT mooi onderweg om onze eigen Taylor Swift te worden, maar vooraleer het zover is krijgt Vlaanderen de kans om haar van dichtbij te bewonderen.

Wie gezegd wil hebben dat OT op zijn of haar podium stond vooraleer ze sterallures kreeg weet wat te doen. Je bent alleszins al op de juiste webiste, gewoon even op de contact button klikken en wij zorgen ervoor dat deze ster zonder allures het best van zichzelf komt geven op jouw event.

Grootste plannen voor een de artiest met de kleinste naam.

Samen met Hans Francken werkt OT aan enkele nieuwe releases die je ongetwijfeld in de charts zal tegenkomen. Haar toekomst ziet er even rooskleurig uit als haar oogschaduw en we kunnen alleen maar trots zijn dat wij een deel mogen uitmaken van haar avontuur.

Wilt u OT boeken? 

Contacteer ons >>

MNM LIVE: OT - Moi... Lolita

MNM Live: OT - Where Is My Love

Regi & OT - You Have A Heart (Lyric Video)