N8N: A true performer and a real transformer.

Misschien zegt N8N u nog niks, maar de naam Nathan Ambach zal allicht enkele belletjes laten rinkelen. In Antwerpen kent iedereen N8N van THE LOVE BELOW, wat by far het grootste nightlifeconcept van dit moment is in his very own diamond city. Met zijn STARLIGHT BAND speelt N8N in de hotste clubs van London, New York, Cape Town en Tel Aviv, Shangai en Hong Kong. N8N is eigenlijk al wereldberoemd, de wereld beseft het enkel nog niet.

PLAY THAT FUNKY MUSIC WHITE BOY.

Met zijn eigen muziek transformeert N8N zich echter tot wie hij écht is. Een soulartist die je moet gezien hebben. N8N Live is een alsof je naar een concert gaat kijken van een artiest die de reincarnatie is van James Brown en Prince. Soul, funk, blues en sexy grooves.

Hiermee opende N8N al voor klinkende namen als Macy Gray, Seal, Simply Red, Jamiroquai en niemand minder dan Jerry Lee Lewis.

Als zij N8N al ontdekt hebben is het  hoog tijd dat jullie dit ook doen. Op stage of in stereo thuis met één van zijn vele releases waaronder zijn album “Who is He?”

 N8N TRANSFORMEERT JOUW EVENT IN SOMETHING EVEN COOLER.

ELLE omschreef N8N als een true performer, maar voor ons is hij ook een real transformer.

Een dancing songwriter, een singing DJ die de decks deelde met Mark Ronson, Questlove, Jazzy Jeff,… en vooral iemand met soul in zijn bloed en blues in zijn stem. N8N has it all.

Laat je verrassen en boek N8N. Als sexy DJ, met zijn STARLIGHT BAND, maar vooral met zijn eigen werk met N8N LIVE. Daarna kan je samen met hem nog altijd in het Antwerpse nachtleven duiken met THE LOVE BELOW.

In welke vorm dan ook, with N8N you’re always in for a surprise. Transformeer jouw event dus in one sexy liveshow en boek hem hier.

Wilt u N8N boeken?

Contacteer ons >>

N8N Live 2018

N8N performs ‘Complicated Girl’

Sofar Session | Losing Control