BROS BROS STAPT UIT DE SCHADUW MET MELODIE

Bros Bros maakt als DJ / producer zijn groot debuut met zijn eerste single MELODIE, beschikbaar op alle online kanalen. 

Vroeger luisterde hij op zijn old school Sony Walkman al naar een mix van Future Beats en Classic Hip-Hop, R&B, Funk & Soul. Bros Bros garandeert een smooth, creamy urban sound die hij zelf omschrijft als ‘bounce beats’. 

Hij geeft de voorkeur aan samenwerkingen met rappers en soulful zangers / zangeressen om extra energie in zijn songs te brengen. De Belgische artiest nodigde vriend en artiest Darrell Cole uit (die recentelijk een song deelde met Selah Sue) om zijn persoonlijke touch toe te voegen aan deze symbolische love song. “Melodie is een metaforisch idee van een haat-liefde relatie met muziek. We gebruikten een relatie met een meisje om dit gepassioneerde gevoel voor iedereen herkenbaar te maken, legt Bros Bros uit.  Uiteindelijk zal liefde deze constante battle winnen.” Geïllustreerd met artwork van Notorious, wordt de single vergezeld door de B-kant Champion, waardoor de 32-jarige muzikant zich vrij en volledig kan uitdrukken in een puur instrumentaal nummer. “We besteden veel tijd om dagelijks onze problemen proberen op te lossen. Of het nu op het werk is, in onze relaties, met onze vrienden of met andere projecten… De boodschap achter Champion is dat het niet uitmaakt hoeveel druk er is, uiteindelijk weten we altijd een manier te vinden om het voor elkaar te krijgen. Dit maakt ons allemaal kampioenen of winnaars ", verzekert hij.

Bros Bros is naast een echte allrounder in eerste instantie een autodidactische bassist die ervaring opdeed in binnen- en buitenland tijdens live performances als support act voor oa. Simply Red, Seal, Kool & The Gang, Pointer Sisters en nog veel meer. Naarmate zijn passie groeide, nam ook zijn interesse in het grotere geheel toe: hij wilde niet enkel een deel van de muziek zijn maar het geheel met een waaier van emoties te omringen. Met zijn instrument in het midden van zijn universum begon Bros Bros met het maken van een configuratie van songs, allemaal met de kenmerkende signature van zijn bouncy bassline. Hij is al jarenlang een teamplayer en staat nu klaar om zijn carrière te boosten met zijn eigen muziek, buiten de muren van zijn studio te treden met exclusieve DJ-sets waarin hij zijn eigen handelsmerk en remixes laat zien naast zijn origineel archief. Bros Bros zal later dit jaar zijn eerste album getiteld The Journeyonthullen dat terugkeert naar de laatste jaren en het begin markeert van zijn solo-avontuur.

 

Wilt u Bros Bros boeken?

Contacteer ons >>

Bros Bros - Melodie ft. Darrell Cole

Bros Bros - Champion