Biografie Billie Leyers

Billie Leyers, emotie in klanken gegoten…

Billie Leyers is niet alleen een straffe zangeres maar schrijft ook haar songs zelf. Ze heeft iets met Engelstalige pop met net met dat tikkeltje meer. Ze kent de knepen van producing en dat hoort u meteen. Ze weeft heerlijk hedendaagse elektronische sounds door haar muziek. Haar geheime ingrediënten voor een succesrecept? Akkoorden in een donkerder tintje, wat stemmen in de achtergrond en een meeslepende baslijn. Eigenwijs en fris! 

Welkom op de grote podia…

‘I will Never’ (Igidigidaga) was haar debuut single en onmiddellijk ook een hit. Al snel volgde een tweede nummer: ‘One Shot’. Billie entertainde nieuwe en trouwe fans op verschillende grote podia en evenementen in Vlaanderen. Zo staat de Lotto Arena op haar palmares. Onder de artiestennaam Maple Black bracht ze ‘Back into Live’ uit. Vandaag staat ze solo of met een kwartet getalenteerde muzikanten op het podium.

Billie deelt haar expertise met big smile…

Billie maakte haar debuut als hulpcoach van Alex Callier in ‘The Voice van Vlaanderen 2017’.Ze deed dat met veel muzikale skills, flair én een gezonde dosis nuchterheid. Een getalenteerde zangeres, een straffe songwriter, een muzikante met de juiste genen: zet Billie Leyers op een podium en de lucht rondom begint te zinderen, te bruisen en te wervelen.

Wilt u Billie Leyers boeken?

Contacteer ons >>

Billie Leyers - Back Into Life (official video)

Billie Leyers - Promo Video (live audio)

Billie Leyers - I Will Never (igidigidaga)