Biografie AMERY

AMERY: African roots, American vibes…

AMERY was piepjong toen hij de videoclip ‘Billy Jean’ van Michael Jackson voor het eerst zag. Wat hij toen hoorde, heeft een diepe indruk nagelaten. Gewapend met een keyboard en een Afrikaanse drum gaat hij in de sporen van zijn popidool zijn grote droom achterna. Hij ontplooide zijn zwoele stem en leerde beatboxen. Met resultaat, want vandaag wordt hij de Belgische Marvin Gaye genoemd. Feel-good pop wordt zijn leven.

Eerste singles en indrukwekkende optredens…

Zijn debuut single ‘So Good’ was in 2017 onmiddellijk goed voor duizenden hits op YouTube. Later volgde een tweede nummer: ‘I need lovin’. AMERY werd meteen opgepikt door Elton John, gebombardeerd tot hotshot bij Studio Brussel en grijsgedraaid op MNM Radio. ‘Blame’, vers van de pers, belooft nu al te knallen.

Het doet AMERY dromen van meer
AMERY is volop nummers aan het schrijven om ze in een album uit te brengen. Hij is klaar om een groter publiek te bereiken. AMERY werd in de radioshow ‘Elton John’s Rocket Hour’ als ‘fabulous’ omschreven. Wauw! AMERY boeken voor kleine en grote optredens in binnen- en buitenland? Hij is er helemaal klaar voor!

Wilt u AMERY boeken?

Contacteer ons >>

Never Growing Older

I Need Lovin’

So Good