Elke maand zetten we één van de exclusieve artiesten van ons boekingskantoor in de kijker. Deze maand: Kate Ryan met haar nieuwe single "Comment te dire adieu". De single is sinds vorige week beschikbaar op Spotify, Apple Music, iTunes, en Deezer. Klik hier om te luisteren!

Comment te dire adieu

adieu

"Mensen vragen me soms, waarom covers uitbrengen?" verteld Kate. Van iets een tweede keer een hit maken is ook een talent, vinden wij. Bovendien is het al zo oud als de popmuziek zelf dat nummers opnieuw worden opgenomen en uitgebracht; al dan niet met succes - en in het geval van Kate Ryan meestal met véél succes. Ook in de filmwereld komen er regelmatig nieuwe versies uit, aangepast aan de tijd. Dat is wat zij doet met haar muziek!

Ondertussen heeft de single al interesse gewerkt bij labels uit verschillende landen in Europa, waaronder Duitsland, Italie, Frankrijk,...Dit wordt dus weer een Europese hit voor Kate !

Video

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een nieuwe video. Bekijk hieronder "Comment te dire adieu".

Benieuw hoe het er achter de schermen aan toe ging? Enkele shots achter de schermen:

Screen Shot 2016-06-28 at 14.46.58

video

Screen Shot 2016-06-28 at 14.47.11

Promo

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook promotie op radio en tv. "Comment te dire adieu"werd in primeur live gebracht door Kate Ryan in de MNM studio. Daar was ze te gast tijdens de Marathonradio.

Afgelopen zondag was Kate ook te gast bij ons Duitse buren in ZDF Fernsehgarten in Mainz. Fernsehgarten is een bekende tv-show die je elke zondag kan volgen op ZDF rond de middag. Hier krijg je een idee van hoe het er aan toe gaat tijdens zo'n tv-show.

 

Singing IN a pool today @fernsehgarten #fernsehgarten

Een bericht gedeeld door Kate Ryan (@realkateryan) op 26 Jun 2016 om 1:31 PDT

Ook Het Laatste Nieuws is op de hoogte van Kate's nieuwe single. Lees meer.

Meer Live

Bij ZDF-Fernsehgarten bracht Kate Ryan ook nog een ander nummer: Ella Elle L'a, een van de favoriete nummers van haar Duitse fans.

Bij de MNM Marathonradio bracht ze ook nog een cover in primeur, deze keer eentje van de Belgische Hooverphonic - I Like The Way I Dance

1-2 juli 2016

Op 1 juli trekt Kate Ryan naar Spanje en dit keer naar Madrid. Het finale gala van Mr. Gay nodigt haar maar al te graag uit voor een performance. Op 2 juli is ze alweer in Duitsland voor een festivaloptreden !

mr gay

Deze maand kan je Kate ook nog aan het werk zien in Geraardsbergen op 6 juli (Muziek in het Park) en op 20 juli in Brussel op het gezelligste festival van Brussel en omstreken: Bal National!

Volg Kate Ryan op snapchat voor exclusieve shots achter de schermen op haar shows, shoots en promo's!

snap

Als je Kate Ryan wil boeken, kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers op het telefoonnummer +32 3 870 46 06, door een e-mail te sturen naar kateryan@nextar.be. Alle aanvragen zijn vrijblijvend en worden binnen de 24 uur beantwoord.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Book national and international artists, bands & dj’s.

Productions

Rent audio, lights, video, decors and special effects.

Concerts & Events

Live concerts & performances to promote our artists.