In 1956 zette de Antwerpse familie Van Rompuy een eigen retail- en verzekeringsinstelling op. Wat toen klein begon, is vandaag uitgegroeid tot een gerespecteerde financiële onderneming. Argenta bestaat dit jaar 60 jaar.

 

Een mijlpaal die het bedrijf niet onopgemerkt voorbij liet gaan.

 

De Nekkerhal in Mechelen werd omgetoverd voor dit diamanten jubileum in een gezellige feestruimte waar 3.400 kantoorhouders en medewerkers met hun partner konden genieten van een zittend diner.

 

Nextar Artist & Music Management werkte in opdracht van Triple Tree Event Agency het volledige muzikale programma uit.

 

Een kinderkoor van 60 (!) zangertjes die “Happy Birthday" brachten, en ook samen met Billie Leyers haar eigen versie van “Diamonds" van Rihanna - zorgden voor de nodige emoties tijdens het eten. Na het culinaire hoogtepunt werden de mensen warm gemaakt voor het spetterende optreden van Stan Van Samang. Om af te sluiten gingen de gasten uit hun dak op de beats van Cookies And Cream. Het werd een memorabele avond voor iedereen!

 

Argenta 60

 

De gasten arriveerden om 19 uur waarop ze ontvangen werden met een aperitief. Daarna werden ze allemaal naar hun tafels begeleid waar een ongelofelijk dinner naar hen werd gebracht. Even een trip door de tijd met enkele presentaties die werden gevolgd door "Diamonds" van Rihanna, gebracht door Billie Leyers en het koor.

 


_AKY3084

 

_AKY2106

 

_AKY2033

 

_AKY2578

 

_AKY3485

 

argenta

 

_AKY3286

 

_AKY3780

 

_AKY3854

 

_AKY4394

 

Na het zittend dinner werden de gasten begeleid naar de concert- en feestruimte waar Stan Van Samang, Cookies And Cream en DJ David voor de sfeer zorgden met hun muziek.

 

_AKY4767

 

_AKY5201

 

_AKY5703

 

_AKY5672

 

argenta

 

Wil je zelf ook graag advies over artiesten op je evenement, bedrijfsfeest, personeelsfeest of huwelijksfeest neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers op info@nextar.be of bel op +32 3 870 46 06. Neem ook een kijkje op nextar.be/artists voor meer inspiratie.

Share:facebooktwitterlinkedin

Entertainment

Book national and international artists, bands & dj’s.

Productions

Rent audio, lights, video, decors and special effects.

Concerts & Events

Live concerts & performances to promote our artists.